Ställa in hemligt nummer

Hemligt nummer innebär att vi inte lämnar vidare ditt telefonnummer till nummerupplysningsföretag och att ditt nummer inte syns när du ringer till någon annan.

Ställa in hemligt nummer

Aktivera hemligt nummer på Mitt Telia

På Mitt Telia kan du ställa in hur du vill visa ditt nummer när du ringer samtal. Klicka på Samtalsinställningar och välj mellan dolt nummer eller hemligt nummer.

Dolt nummer: Ditt nummer visas inte vid utgående samtal. Hemligt nummer: Ditt nummer lämnas inte ut till företag inom nummerupplysning men visas fortfarande när du ringer samtal.

Mitt Telia

Via Mitt Telia kan du se och hantera alla dina abonnemang och tjänster. If you prefer you can have the app in English.