Avinstallera Telia Trygg

För att avsluta Telia Trygghetspaket eller Tryggt bredband loggar du in på Mitt Telia och avslutar tjänsten. Annars kan du kontakta kundservice på telefonnummer 90 200 för att få hjälp över telefonen. Följ guiden nedan för hur du avsintallera appen Telia Trygg från din enhet.

Innehåll i guiden

Hur du avsintallera appen Telia Trygg och där med Telia Trygghetspaketet eller Tryggt bredband, kan variera från vilket operativsystem du använder. Välj om du använder Android, iOS, Windows eller Mac och följ därefter instruktionerna.

I DEN HÄR GUIDEN

Avinstallera appen på Android

Ta bort Telia Trygghetspaket eller Tryggt bredband genom att avinstallera Telia Trygg-appen i din mobil.

1. Öppna appen Inställningar.

2. Välj Appar eller Apphanteraren.

3. Tryck på den app som du vill avinstallera.

4. Tryck på Avinstallera.

Avinstallera appen på iOS

Ta bort Telia Trygghetspaket eller Tryggt bredband genom att avinstallera appen Telia Trygg i din mobil.

1. Håll fingret på appen tills alla ikoner på skärmen börjar skaka.

2. Ta sedan bort appen genom att trycka på krysset som visas till vänster på ikonen.

3. Bekräfta pop-up-meddelandet att du är säker på att du vill radera appen.

Avinstallera på Windows

För att avinstallera Telia Trygghetspaket eller Tryggt bredband gör du det via kontrollpanelen. Du kan också ladda ned och köra avinstallationsprogrammet.

Avinstallera appen på Mac

1. Klicka på Program och sök fram Telia Trygghetspaket eller Tryggt bredband bland de installerade programmen.

2. Klicka på mappen Telia Trygghetspaket eller mappen Tryggt bredband.

3. Klicka sedan på Avinstallera.

Alternativt ladda ned och kör avinstallationsprogrammet.