Inget fel utan RGW

1. Byt nätverkskabel mellan ditt modem och dator

Testa om det blir bättre om du byter nätverkskabel, den du har kanske är trasig eller gammal.

2. Koppla bort eventuell router

Anslut istället nätverkskabeln direkt från port 1 på ditt modem till din dator.

Fungerar det bättre då vänder du dig till routertillverkaren för support. Du är också välkommen att boka en Personlig Tekniker för ytterligare hjälp.

3. Gör en fabriksåterställning av ditt modem

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att modemet slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen.

4. Prova med en annan enhet

Om du har en annan enhet kan det vara värt att testa med den. Skulle det fungera med den, så ligger nog felet i din första enhet. Du är då välkommen att boka en Personlig Tekniker för ytterligare hjälp.