Aktivera Amazon Prime

I den här guiden får du information om hur du aktiverar streamingtjänsten Amazon Prime.

Kom igång med Amazon Prime

Amazon Prime i Mitt Telia.

Följ registreringslänken

För att komma till denna vy behöver du klicka på registreringslänken du har fått på sms eller mejl av oss. Du kan även aktivera ditt Amazon-konto via Mitt Telia. Du hittar tjänsten under Abonnemang. Klicka på den lila knappen Registrera dig nu.

I detta steg fyller du i för- och efternamn, telefonnummer och lösenord för att skapa ett Amazon-konto.

Skapa konto

Börja med att klicka på knappen Skapa ditt Amazon-konto.

Fyll i information

Här fyller du i ditt för- och efternamn, mobilnummer och lösenord. Klicka sedan på knappen Fortsätt.

Om du hellre vill använda din e-postadress väljer du länken Använd din e-postadress istället. Fyll i ditt för- och efternamn, din e-postadress och lösenord. Klicka därefter på knappen Fortsätt.

I detta steg för att aktivera Amazon Prime behöver du fylla i den kod du får på sms.

Verifiera ditt mobilnummer eller din e-postadress

Kolla vilken kod du fick på sms eller din mejl av Amazon Prime. Fyll i koden i fältet Ange OTP. Klicka därefter på knappen Skapa ett Amazon-konto.

Nu visas ett välkomstmeddelande på Amazon Prime.

Välkommen till Amazon Prime

Nu har du aktiverat ditt konto. Klicka på länken Börja streama med Prime nu för att börja titta på serier och filmer.

Fler tips

Om du är befintlig kund hos Amazon

För att aktivera ett befintligt Amazon-konto där prenumerationen för närvarande betalas direkt till Amazon, behöver du först säga upp ditt nuvarande konto. Du kan annars välja att använda en annan e-postadress när du registrerar dig. Du kan läsa mer om uppsägning av konto på Amazon.

Läs mer om Amazon Prime

Vill du veta mer om streamingtjänsten Amazon Prime? Du kan läsa mer om bland annat vilka förmåner som ingår med Amazon Prime om du följer länken nedan.