Installera Telia Trygg för Windows

Här hittar du instruktioner för hur du installera Telia Trygg på din dator med operativsystem Windows.

Installera Telia Trygg för Windows

Öppna installationsmejlet

När du köper Telia Trygghetspaket eller Tryggt bredband får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter Trygg eller noreply@trygg.telia.se i din inkorg. Klicka sedan på Ladda Ned Telia Trygg.

Telia Trygg för Windows där knappen ladda ned för Windows PC finns.

Ladda ner installationsfilen

Klicka på Ladda ned för Windows PC. Klicka sedan på den nedladdade filen för att starta installationen. Om du är osäker på var filen sparades kan du alltid trycka på tangenterna Ctrl+J, det fungerar i de flesta webbläsare, för att se och komma åt dina sparade filer.

I Telia Trygg för Windows där det står information om borttagning av applikationer med en lila knapp med texten "ta bort och fortsätt".

Ta bort tidigare programvara

Om du har en säkerhetstjänst sedan tidigare kan Telia Trygghetspaket komma att be dig avinstallera den. Klicka i sådana fall på Ta bort och fortsätt.

Telia Trygg för Windows med information om att för att Installera Telia Trygg och en lila knapp "Godkänn och fortsätt".

Acceptera villkoren

Du behöver godkänna licensvillkoren och ifall du vill så går det att dela med sig icke-personifierad data för att hjälpa oss att förbättra applikationen, klicka på Godkänn och fortsätt.

Telia Trygg fär Windows där det står att du installerar skydd för dig själv och så visas en lila knapp med texten "fortsätt".

Välkommen till Telia Trygghetspaket/Tryggt bredband

Klicka på Fortsätt om det är för dig installationen gäller, alternativt klicka på konfigurerar du Telia Trygg åt någon annan om det gäller någon annan, till exempel ett barn.

Telia Trygg för Windows är nu installerad och det visas en grön sköld med en vit bock att du är skyddad.

Installationen är nu klar

Grundskyddet är nu installerat. Aktivera även webbläsartillägget, lösenordsvalvet samt ID-övervakningen för att vara helt skyddad. Glöm inte att ladda ned Telia Trygghetspaket på alla dina enheter. Surfa säkert!

Återställ ditt lösenord

Gör så här:

1. Börja med att gå till Telia.se/mysafe. Där kan du skapa ett nytt lösenord.

2. Klicka på Har du glömt lösenordet alternativt Forgot your password, beroende på vilket språk du har inställt på din webbläsare.

Alternativt kan du klicka på Har du glömt lösenordet i Telia Trygg-appen.

Mitt Telia

Via Mitt Telia kan du se och hantera alla dina abonnemang och tjänster. If you prefer you can have the app in English.