Skapa adminkonto – Telia Touchpoint

I den här guiden beskriver vi hur du som administratör i växeln registrerar ett konto till Telia Touchpoints adminportal.

Kontrollera behörighet

I appen kan du kontrollera vilken behörighet du har i växeln, användare eller administratör.

1. Öppna Touchpoint-appen.

2. Gå till Inställningar.

3. Välj Mina kontaktuppgifter.

4. Under Behörighet i Touchpoint kan du se vilken roll du har i växeln.

Registrera konto

Börja med att gå in på Telia Touchpoints adminportal.

1. Välj Telia-Profil.

2. Ange en mejladress (detta blir ditt användarnamn för inloggning) och klicka sedan på Fortsätt.

3. En engångskod ska nu ha skickats till mejladressen du angav. Ange engångskoden och klicka sedan på Fortsätt. Engångskoden är giltig i 10 minuter.

4. Ange ditt förnamn, efternamn och födelsedatum. Klicka sedan på Fortsätt.

5. Välj ett lösenord och klicka därefter på Spara lösenord.

6. Ange mobilnummer för att få en verifieringskod via sms och klicka på Vidare (mobilnumret du anger behöver tillhöra växeln och ha rollen administratör).

7. En engångskod ska nu ha skickats till mobilnumret du angav. Ange engångskoden och klicka sedan på Vidare.

8. Klart! Ditt adminkonto är nu skapat.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.