Lås upp säkerhetskod för Telia E-legitimation på kort för Mac

Om du har skrivit fel kod till Telia E-legitimation tre gånger låser sig tjänsten. Du kan låsa upp den med hjälp av din upplåsningskod.

1. Öppna en webbläsare och skriv in följande i adressfältet: http://file:///etc/iid/admin/index.html

2. Klicka på Enheter.

3. Markera din e-legitimation som har formatet TeliaEleg följt av de sex första siffrorna i ditt personnummer. Tryck på knappen Välj.

4. Markera Lås upp säkerhetskod. Klicka på Fortsätt

5. I det första fältet anger du den nuvarande upplåsningskoden (puk-koden). Fyll i din nya kod i båda fälten Ny säkerhetskod och Bekräfta säkerhetskod. Klicka därefter på Lås upp. Den nya koden ska vara sex tecken lång och får bara bestå av siffror.