Kom igång med ConnectMe – Telia Touchpoint Plus

ConnectMe är ett tillval till din Touchpoint plus-växel som gör att du enkelt och smidigt kan hantera dina samtal direkt i din webbläsare.

Så här gör du

Med ConnectMe krävs det ingen installation av någon app på din dator. Du kan fritt växla mellan datorn och mobilen, allt efter hur din arbetsdag ser ut.

1. Börja med att öppna ConnectMe i din webbläsare.

2. Om det är första gången du använder ConnectMe eller om du är utloggad hamnar du på en inloggningssida. Ange dina vanliga inloggningsuppgifter till Telia Touchpoint Plus och klicka på sign in-knappen.

3. Om företaget har tvåfaktorsautentisering aktiverat får du nu en engångskod skickad till din mobiltelefon. Ange koden i rutan som visas i din webbläsare och klicka därefter på sign-in knappen. Om tvåfaktorsautentisering inte är aktiverat kan du bortse från detta steg.

4. Klart! Nu kan du börja använda ConnectMe.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.