Kontrollera surfmängd

Vill du få bättre koll på din surfanvändning? I den här guiden beskriver vi hur du ser din nuvarande surfmängd och hur mycket surf du använder per dag.

Kontrollera sufmängd via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.

2. Gå in under fliken Hantera.

3. Välj det abonnemang du vill kontrollera surfmängd på. Det gör du genom att välja direkt i listan som visas eller genom att söka på mobilnumret.

4. Klart! Under Surfanvändning i abonnemangsvyn kan du se din kvarstående surfmängd och hur mycket du surf du har använt tidigare dagar.

Inget inlogg till MyBusiness?

Saknar du inlogg till MyBusiness kan du kontrollera din surfmängd genom att sms:a Surfmängd till 4466 med det aktuella abonnemanget. Du får då ett vändande sms med din kvarstående surfmängd.

Bra att veta

Förnyelse av surfmängd

Din surfmängd återgår alltid till abonnemangets grundsurfmängd den första varje månad. Sufmängden avser alltså en kalendermånad, oavsett när abonnemanget aktiverades.

Om du däremot köper till surf genom ett engångsköp, gäller extrasurfen i 31 dagar från köptillfället.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.